Bisættelse | Vores hjælp ved dødsfald

Det er hårdt at miste én af sine nærmeste. I den svære tid er der mange praktiske og juridiske spørgsmål, der skal tages stilling. Hos Galten Begravelsesforretning er vi behjælpelige med alle anliggender i forbindelse med dødsfald.

Vi yder en diskret og personlig service, og vi har desuden stor erfaring med rådgivning og overblik over næsten alle spørgsmål. Ved dødsfald indebærer det, at vi varetager al kontakt til kirken, præsten og kordegnen.

Hvad enten dødsfaldet sker i hjemmet, på hospitalet eller på plejehjemmet eller lokalcenteret lægger vi afdøde i kiste, foretager udsang og kører kisten til kapellet.

Sker dødsfaldet i udlandet sørger vi for at arrangere transport til og fra Danmark.

 

Vi hjælper jer med at få overblikket ved bisættelse


Samtalen med os kan foregå hos både os eller i pårørendes hjem. Vi har afdelinger i Galten, Hammel og Alderslyst ved Silkeborg. Med udgangspunkt i afdødes ønsker til mindehøjtideligheden, skaber vi rammerne om en smuk begravelse eller bisættelse.

 

Kiste og urne:


Vi hjælper ved valg af kiste og urne. I kan få et indblik i vores udvalg her. Har vi ikke, hvad I umiddelbart leder efter, kan vi oftest finde den rigtige kiste eller urne gennem vores samarbejdspartnere.

 

Blomster, salmer og dødsannonce:

På samme måde hjælper vi med kontakt til blomsterhandleren, eventuelle trykte salmer til højtideligheden og annonceindrykning af dødsannonce.

 

Offentlige myndigheder:

Ved dødsfaldet opstår en række spørgsmål om for eksempel dødsanmeldelse, folkeregistrering, skifteretten og begravelsesmyndigheden. Her står vi naturligvis også til rådighed .

 

Økonomi:

Den eventuelle kontakt til faglige organisationer og foreninger, pensionsmyndigheder og sygesikring hjælper vi også med. Vi giver jer et overblik over begravelsesudgifterne og bistår med økonomisk vejledning i den svære tid.

 

Har I spørgsmål ved dødsfald?

I er naturligvis altid velkomne til at kontakte os med spørgsmål. Det vigtigste er, at jeres ønsker til begravelsen/bisættelsen imødekommes på en overskuelig og personlig måde.

Med begravelsesforretninger i Galten, Alderslyst og Hammel har vi hjulpet mange forskellige familier i områderne heromkring.

Top